Aalborg Roklub

fotoalbum


Seneste tilføjelser - Diverse 2011
IMG_6846.JPG
190 visningerBillede fra weekenden 18-19. juni i Svejbæk. Hilsen Bent fra Skjold kajakklub i Risskov. 25 Jun, 2011
Gunnar_Scheuer.jpg
205 visningerFireårers inrigger Gunnar Scheuer, opkaldt efter Gunnar (Nielsen) Scheuer, døbt af Jens Thingskov ved fødselsdagsfesten i 1986, har fået den helt store kølhaling i år. Blandt andet har man skiftet fordækket. Erik Holst og Poul Erik Trolle er i gang med den sidste finish. Skuemester Poul Erik Christensen, Smeden er her i gang med at vurdere den håndværksmæssige udførelse.
foto:Peter Laubek
25 Jun, 2011
Peter_Simonsen.jpg
169 visninger" Rostatuetten "

En af klubbens fornemste hædersbevisninger " Rostatuetten " er nu klar til en ny æra. Den har senest været uddelt til Roar Clausen 2003. Sølvstatuetten med den sejrende roer, stående med åre og svingende med sejrstrofæet, er nu efter flere forgæves forsøg på reparation bragt i orden.
Et eksperthold bestående af Peter Simonsen, der ses på billedet, og Erik Myrhøj fra Team Torsdag har løst den gordiske knude, nemlig hvordan man kan lodde kombinationen af tin og sølv.
Opgaven blev løst i
25 Jun, 2011
De_tre_Morgen_-_Musketerer.jpg
220 visninger25 Jun, 2011
DSC_0161.JPG
192 visningerVi er så mange i klubben, der er så vant til at være unge, at vi umuligt kan forstå vi er blevet så gamle, at vi nu skal have problemer med at sætte os ned i sculleren eller rejse os op af inriggeren efter endt rotur. Smeden alias Poul Erik Christensen har konstrueret kranen til Mortens trænerbåd ( se baggrund på foto ). Dernæst har Smeden været ankermand bag skridsikkert underlag i slæbestedet. Nu mangler vi blot på at Smeden opfinder en eller anden form for bøjle med håndtag, der let kan på - og afmontere25 Jun, 2011
     
5 filer på 1 side(r)