Grenå Roklub inviterer til Løvspringstur

Lørdag den 25. maj fra klokken 08:30

Vær opmærksom på den korte tilmeldelsesfrist.

Der er kun plads til 34 deltagere i arrangementet, så der er ingen garanti for at alle
kommer med.

Det plejer altid at være en go’ og spændende oplevelse, når vi er i Grenå og  ro, og vi håber, der er nogen der har lyst til at deltage! Der er plads til et begrænset antal deltagere på denne tur, og derfor er sidste tilmeldingsfrist allerede torsdag den 9. maj kl. 20:00.

Dagens program:
08:30 – 09:30: Morgenkaffe med rundstykker i klubhuset, samt information om dagens planer.

09:30 – 10:00: Smør selv din madpakke til turen. Alt nødvendigt bliver sat frem til at
alle kan lave "gør det selv-madpakke". Alle madpakker mærkes med
navn og pakkes i kølekasser. Bliver transporteret på land til frokost.

10:00 – ca 15:00 Rotur langs kysten (max 20 km) med landgang på stranden til
frokost.
Husk vadesko.

Ca 15:30: Kaffe, the og kage serveres i klubhuset.

17:30 – ??? Aftensmad for de roere der ønsker det – og er tilmeldt.

Du skal tilmelde dig på kasserer@aalborgroklub.dk, og ved tilmelding bedes du angive, OM du gerne vil blive i Grenå og spise aftensmad i klubben – eller ikke??
Vi påregner at arrangere fællestransport på turen – oplys derfor også ved tilmeldingen, om du kan stille bil til rådighed. Regn med ca. 60 -70 kroner/ person.

Prisen for deltagelse i arrangementet incl morgenmad, frokost-madpakke, som du selv smører samt eftermiddagskaffe og kage er kr. 125.
Hvis der er stemning for at spise aftensmad inden vi kører hjem, betaler vi yderligere 60 kr.
herfor!

Tovholder på denne tur er Allan – 50350231. Her kan du få flere oplysninger og svar på spørgsmål, hvis du har sådanne.

Allan