Information om Corona i Aalborg Roklub pr. 23. marts 2021

(opdateret 23-03-2021)

Som I sikkert er bekendte med, så gælder nye restriktioner for bl.a. forenings- og fritidslivet. Først en god NYHED:

Slingersen er på plads foran vores kære Roklub. Det betyder, at vi nu kan komme på vandet, og sæsonen så småt kan starte.

MEN – selvom vi nu kan dyrke motion udenfor, så gælder visse restriktioner stadig.

Vi må maksimalt være 25 personer samlet udenfor til aktiviteter.
Vi må benytte bådhallen til at hente både, udstyr mv..

MEN de indendørs faciliteter må stadig ikke benyttes.
Det vil sige ingen ophold i omklædningen, opholdsstuen, forhallen osv.
Vi afventer netop nu opdaterede restriktioner – gældende for Aalborg Kommunes foreningsliv.

Pas på jer selv, og pas på hinanden.

Følgende regelsæt/begrænsninger er fremover gældende:

• Alle indendørs aktiviteter er fortsat aflyst og lukket
  • Alle klub- og foreningslokaler, omklædningsrum, toiletter, værksteder, mødelokaler, motions- og fitnesslokaler, svømmehaller,  er fortsat lukket. Vort tilbud om vintersvømning i Sofiendalskolens svømmehal er dermed overstået for denne vinter !!!
  • Udendørs aktiviteter kan dyrkes, men vil være underlagt forsamlingsforbud på max 25 personer inklusiv træner/instruktørDet er tilladt at hente både og andet udstyr i bådhallen
  • Toiletter og omklædningsrum må benyttes i tilknytning til udendørs træning – MEN ophold i lokalerne er IKKE tilladt
  • Alle arrangementer – både udendørs og indendørs – af social karakter, er fortsat aflyst
  • Der skal fortsat være et øget fokus på hygiejne og rengøring af båd samt årer.

Måtte nærværende give anledning til spørgsmål, er man som altid velkommen til at kontakte et bestyrelsesmedlem.

Med rosportslig hilsen