Information om Corona i Aalborg Roklub

(opdateret 14-01-2021)

Seneste udmelding fra sundhedsmyndighederne og Aalborg Kommune betyder, at vi nu atter må lukke for brugen af vore faciliteter indendørs !!!

Følgende regelsæt/begrænsninger er fremover gældende:
Regeringen har indført en række nye restriktioner, som led i den videre håndtering af Covid-19 og smitteforebyggelse.
Vi vil i den forbindelse informere jer om nye tiltag, som er gældende fra i dag, den 11. december 2020 kl. 16.00 til og med den 7. februar 2021
17. januar 2021.

Disse betyder, at alle indendørs aktiviteter er aflyst, samt at roklubben er lukket for indendørs træning, og ophold i lokaler frem til den 7. februar 2021.

Det er dog muligt stadig at holde udendørs aktiviteter, så længe at forsamlingsforbuddet overholdes. Der skal fortsat være et øget fokus på hygiejne og rengøring af båd samt årer.

Derfor kan der stadig roes på Limfjorden, da man stadig har lov til at hente udstyr indenfor, som skal bruges udenfor. Hertil skal vores vinterreglementet overholdes. Vinterreglementet fremgår af klubbens hjemmeside.

Vi ønsker alle vore medlemmer en glædelig jul og et godt nytår.

Måtte nærværende give anledning til spørgsmål, er man som altid velkommen til at kontakte et bestyrelsesmedlem.

Med rosportslig hilsen