Information om Corona i Aalborg Roklub

(opdateret 27-02-2021)

Som I sikkert er bekendte med, så forlængede Statsministeren de nuværende restriktioner for bl.a. forenings- og fritidslivet frem til og med den 5. april 2021. Det er dog med den glædelige undtagelse, at “Forsamlingsforbuddet hæves fra 5 til 25 personer for så vidt angår “udendørs idræts- og foreningsaktiviteter i organiseret regi.”

Følgende regelsæt/begrænsninger er fremover gældende:

• Alle indendørs aktiviteter er fortsat aflyst og lukket frem til og med den 5. april 2021
  • Alle klub- og foreningslokaler, omklædningsrum, toiletter, værksteder, mødelokaler, motions- og fitnesslokaler, svømmehaller,  er fortsat lukket frem til og med den 5.april 2021. Vort tilbud om vintersvømning i Sofiendalskolens svømmehal er dermed overstået for denne vinter !!!
  • Udendørs aktiviteter kan dyrkes fra d. 1. marts, men vil være underlagt forsamlingsforbud på max 25 personer inklusiv træner/instruktørDet er tilladt at hente både og andet udstyr i bådhallen
  • Toiletter og omklædningsrum må benyttes i tilknytning til udendørs træning – MEN ophold i lokalerne er IKKE tilladt
  • Alle arrangementer – både udendørs og indendørs – af social karakter, er fortsat aflyst
  • Det er vigtigt at understrege, at roaktiviteter på Limfjorden skal ske efter vort vinterreglement !!!
    (Der må eksempelvis ikke være is på eller i fjorden).
    Der skal fortsat være et øget fokus på hygiejne og rengøring af båd samt årer.
    Vi afventer i øjeblikket svar fra Aalborg Kommune på hvornår vores slingers er på plads igen. Vi er tidligere lovet, at det vil ske senest ved normal sæsonstart (standerhejsning).

Måtte nærværende give anledning til spørgsmål, er man som altid velkommen til at kontakte et bestyrelsesmedlem.

Med rosportslig hilsen