Roskole 2022

Det er vigtigt, at du hurtigst muligt lærer den rigtige roteknik og det vigtigste roudstyr at kende. Først når du har styr på teknikken, kan du få fuld glæde og udbytte af roningen. Som nyt medlem af Aalborg roklub skal du derfor starte i vores roskole, som kører over en weekend.

Dette års roskole afholdes d. 7. – 8. maj, begge dage fra kl. 9:00 til kl. 17:00.

Efter roskole skal du deltage i 4 – 5 træningsaftener, hvor vi finpudser teknikken og du får noget erfaring. Det er lidt lige som at køre på cykel – man skal øve sig lidt før det bliver rigtig godt, og så glemmer man det aldrig. Af hensyn til din og andres sikkerhed er det selvfølgelig et krav, at du kan svømme. Du skal derfor også dokumentere, at du kan svømme 300 m.

Pris

300 kr, som betales før roskolen. Hvis du efter roskolen melder dig ind i Aalborg Roklub vil du modtage en klub t-shirt. Her kan du se de aktuelle  kontingentsatser.

Udstyr

Starten som roer kræver ikke de store investeringer i udstyr. De fleste har i forvejen det nødvendige udstyr, som kunne være:

  • Svedtransporterende bluse
  • T-shirt eller skipulli
  • Vindtæt jakke som til løb eller cykling
  • Korte eller lange tights, joggingbukser eller lign.
  • Regntøj
  • Kasket eller tophue
  • Sportssko/ lærredssko med smal hæl som på badtmintonsko f. eks
  • Drikkeflaske

Roskole

Fra lørdag morgen kl. 9 står et hold af instruktører og hjælpere klar til at give dig instruktioner i vores robassin og ergometre, lige som du vil lære de anvendte betegnelser på de forskellige dele af en robåd. I løbet af dagen kommer du på vandet og tager de første åretag på Limfjorden. Dagen slutter kl. ca. 17.

Interesseret?

Så udfyld denne tilmelding

Efter roskolen

Efter roskolen er du frigivet som roer. I praksis betyder det, at alle roere, der er uddannet som styrmænd, må tage dig med ud at ro. I Aalborg roklub giver vi dig mulighed for at komme til at ro alt fra den brede stabile inrigger til den lette og smalle og hurtige kaproningsbåd (outrigger) med op til 8 roere. Du bestemmer selv. Vi ror på alle tidspunkter af dagen og ugen, og vi sørger for, at du kommer ind på det hold, der passer bedst for dig. Som en afrunding af roskolen inviterer vi dig med på en langtur, som går udenfor det farvand vi ror i normalt, hvilket du vil komme til at høre mere om på roskolen.

Spørgsmål ?

Send en mail til roskole@aalborgroklub.dk.