Tall Ships Race 2022 – udsejlingen

Årets nok største arrangement i Aalborg er Tall Ships Race 2022.

Vi roklubber vil gerne være med til at sige farvel til alle skibene. Så som en del af afslutningen er der hermed en invitation til en rotur til Hesteskoen for at se alle skibenes udsejling fra havnen. Turen vil blive arrangeret med rohold på tværs af klubberne ADR, AR, Ægir og Nibe.

Det hele foregår søndag den 7. august, hvor vi mødes omklædte og roklare kl. 11:00 i Aalborg Roklub. Bådholdene vil blive sat på tværs af klubberne og bådene vil blive pakket med medbragte madpakker, te/kaffe og kage og så er der ellers afgang, som vi bliver klar til det.

Tag selv frokost med. Te/kaffe og kage er en del af arrangementet.

Fremme ved Hesteskoen vil vi spise den medbragte frokost og ellers have en hyggelig eftermiddag, mens vi ser skibene sejle forbi på vej ud af Limfjorden. Ifølge tidsplanen for Tall Ships Race sejler skibene fra havnen kl. 13.00.

Når vi har set skibene sejle forbi, vil vi ro tilbage til klubberne, så vi forventer at være hjemme igen omkring kl. 17:00.

Tilmeldingsfristen er torsdag den 4. august.

Turen er oplagt for alle (også kaniner), der har mod på en lidt længere rotur.

Tilmelding sker via email: roning@civinther.dk, senest torsdag d. 4. august. Ved tilmelding angiv navn, tlf, email.

Vel mødt