Aalborg Roklub

fotoalbum

DSC_0054.JPG
168 visninger40 - 50 medlemmer var mødt op til spisningen Sct. Hans aften. På billedet ses fra venstre Hans Worm, John F. Larsen, Henrik Sørensen og Søren Borgstrøm, der arbejder ved grillen.

DSC_0059.JPG
179 visningerFolketingsmedlem, tidligere amtsborgmester Orla Hav, holder båltale for de mange fremmødte. Båltalen tog udgangspunkt i Vikingetiden og bevægede sig op gennem Middelalderen og op til vore dage. Orla Hav kunne glæde sig over, at hekseafbrændingen ikke blev praktiseret i dag - sikkert med hentydning til de grænsepolitiske halvvinde, der har blæst på det seneste.

DSC_0081.JPG
155 visningerEt par af de gamle udfasede kaproningsbåde gjorde heksen selskab på bålet og røg ad Bloksbjerg til sammen med hende !

F_tre.jpg
154 visningerOrla Hav fik overrakt en kasse med et særdeles nyttigt indhold som tak for sin Midsommertale. Det blev ved denne lejlighed afsløret, at klubbens formand Karsten Holt og Orla Hav var fætre, så måske falder der et par dråber af - til fætter Karsten !

4 filer på 1 side(r)