Kontingentopkrævning 2021

De er nu tid at betalt kontingent for 2021

Kontingentopkrævningen foregår pr MobilPay til nr. 989037
eller ved bankoverførsel til regnr.: 7450 kontonr: 1106327

Husk at skrive en kommentar til indbetalingen.
“Kontingent: <dit navn>”

Modtager du ikke kontingentopkrævningen,
så kontakt straks formand Karsten Holt
formand@aalborgroklub.dk

CORONA-NYT : Aalborg Roklub GENÅBNER…MEN….

Til roning klar !

Så kom dagen, hvor kommunen meddelte os, at Vor Frelser Sogn har udstået sin karantæneperiode.

Aalborg Roklub genåbner derfor med øjeblikkelig virkning !

HUSK: De restriktioner, der var gældende før nedlukningen, gælder stadig.

Således gælder, at man skal kunne fremvise gyldigt coronapas v:
– Træning indendørs for pers. over 18år (I lokaler, hvor der udøves idræts-, fritids- og foreningsaktiviteter gælder der arealkrav på 4 m2 pr. besøgende, bruger, tilskuer eller lignende. Når besøgende, brugere, tilskuere eller lignende i det væsentlige sidder ned, gælder der arealkrav på 2 m2.)

Lad os så komme igang !

Måtte der være spørgsmål til ovenstående, er du naturligvis – som altid – velkommen til at kontakte et bestyrelsesmedlem.

Stor rosportslig hilsen

Generalforsamling Aalborg Roklub 2021 – UDSAT !!!

Generalforsamlingen afholdes FORHÅBENTLIG SNART i klubbens opholdsstue !!!

Bestyrelsen udsender en ny indkaldelse til årets generalforsamling, når datoen er fastlagt.

Regnskab for 2020, budget for 2021 samt eventuelle forslag (pkt4.), vil blive lagt frem til gennemsyn i klubbens opholdsstue. Læs mere

QuattroRace

Bådtypen er LiteQuattro Open Water. Den fleksible, stabile og hurtige 4’er med styrmand
fra Liteboat. En båd, der ikke er en coastal båd, ikke er en inrigger og ej heller en traditionel outrigger. – MEN en båd, der kan gå til havs, udstyret med to indbyggede lænse-systemer. Båden er stabil, let og hurtig, samt stiv og stærk i sin konstruktion. Dimensioner: 11 m lang, 87 cm bred og vejer 90 kg.

Aalborg Roklub har på vegne af Aalborgs 3 roklubber lånt denne båd. Båden går på skift mellem klubberne fra sæsonstart og indtil videre