Kaninlangtur 2019

Halløj  Aalborg roer!

Så er det igen blevet tid til dette års kaninlangtur til Aabybro mejeri.

Derfor vil  instruktørerne gerne invitere alle roere i Aalborg Roklub til at deltage, så vores kaniner kan komme til at møde så mange som muligt samt have en hyggelig dag på tværs af hele roklubben.

Turen er planlagt til lørdag den 24. august, hvor vi mødes kl. 8 og sætter bådhold samt pakker bådene.
Ved Ryå badlaug vil der være rundstykker og kaffe\the. Instruktørerne vil sørge for at købe rundstykker.
Fremme ved mejeriet indtages frokost så medbring madpakke og drikkevarer.

Da det er en kanintur vil turen muligvis tage længere tid og der vil blive holdt flere pauser undervejs.

Tilmelding foregår til enten:
Christoffer Ilsø Vinther
roning@civinther.dk

Morten Nørtoft
roning@archi.dk

eller på opslagstavlen i klubben senest onsdag den 21. august.

Vi ses.

På vegne af instruktørkorpset
Morten og Christoffer.

Hjælp med af finde de stjålne årer !

Vi har brug for jeres hjælp!åre

I løbet af natten til den 18. (Skærtorsdag) er vi blevet berøvet. Nogen har stjålet 2 af vores bagbords årer fra vores bådtrailer. Et sæt årer har en værdi af 7.500kr, og uden bagbord-årerne, så er styrbords-årerne ikke meget værd.

Derfor har vi brug for jeres hjælp!
Har du set noget, eller støder på årerne rundt omkring i Aalborg, så ville vi sætte umådelig meget pris på at få et praj om, hvor de er!

Årerne ser præcis ud som dem på billederne. Den eneste forskel er, at de savnede har en grøn ring ved årebladet i stedet for rødt.
De stjålne årer har også numrene 11 og 42.

Del gerne dette opslag også!

Aalborg Roklub fylder 133 år !

Vi fejrer klubbens 133 års fødselsdag med manér – lørdag, den 31. august 2019.

Mange jubilarer skal fejres.

Dagens program er (foreløbig) følgende:

09.00: Vi mødes til fælles morgenbord – og efterfølgende rotur. Her er der mulighed for prøve kræfter med GIG- og Coastal-både.

10.00: Åbent Hus for alle interesserede

11.00: Båddåb. Vores nye coastalbåd skal døbes

13.00: Vi mødes festklædte til fødselsdagsfrokost – menu: Forloren Skildpadde

HUSK tilmelding på opslagstavlen – eller via mail til et bestyrelsesmedlem.

Vi ses i klubben !

Seneste tilmeldingsfrist – lørdag, den 17. august 2019.