Styrmandskursus

Der afholdes korttursstyrmandskursus i roklubben
d. 25. maj kl. 09.00-16.00 og 28. maj kl. 17.00-19.00

Programmet omfatter generel teori, ansvar og pligter samt søvejsregler med udgangspunkt i vores daglige farvand. Vi øver specielt anlæg ved slingers og landgang på stranden. Kurset er en forudsætning for at få styrmandsret i klubben.

Medbring regntøj og vadesko, som kan tåle at blive våde.

Tilmelding sker på opslagstavlen i klubhuset eller på e-mail til LarsLandgrebe@Aalborgroklub.dk
Sidste tilmeldingsfrist er d. 20. maj.

Eventuelle spørgsmål til rochefen

Hjælp med af finde de stjålne årer !

Vi har brug for jeres hjælp!åre

I løbet af natten til den 18. (Skærtorsdag) er vi blevet berøvet. Nogen har stjålet 2 af vores bagbords årer fra vores bådtrailer. Et sæt årer har en værdi af 7.500kr, og uden bagbord-årerne, så er styrbords-årerne ikke meget værd.

Derfor har vi brug for jeres hjælp!
Har du set noget, eller støder på årerne rundt omkring i Aalborg, så ville vi sætte umådelig meget pris på at få et praj om, hvor de er!

Årerne ser præcis ud som dem på billederne. Den eneste forskel er, at de savnede har en grøn ring ved årebladet i stedet for rødt.
De stjålne årer har også numrene 11 og 42.

Del gerne dette opslag også!

Fællesroning

Hen over sæsonen, er der fællesroning:

Mandag: kl. 17:00
Onsdag: kl. 17:00
Lørdag: kl. 09:00

Der er ingen krav om tilmelding

Tirsdag kl. 16:30  – (15-17 km)
Torsdag kl. 16:30  – (15-17 km)

Hvis man er interesseret at ro langt tirsdag og torsdag, skal man melde sig til:
Anders Thomsen – AndersThomsen@AalborgRoklub.dk
Mød omklædt i bådehallen til angivne starttidspunkt og du er garanteret en god tur

Roskole 2019

Romotion er go’ motionRoskole

Roning er en af de få motionsformer, som kan dyrkes med stort udbytte af alle. I
tilgift får du nogle gode naturoplevelser og masser af frisk luft.

Er du en mand,  er du fyldt 18 år og har du lyst til at dyrke seriøst motion, så afholdes der roskole 4.-5. maj.

Læs mere om roskole her.

Du kan tilmelde dig roskolen ved at sende en mail til roskole@aalborgroklub.dk

Interesseret?

Så udfyld denne tilmelding