Ekstraordinær generalforsamling

Der afholdes ekstraordinær generalforsamling lørdag, den 24. marts kl. 09.00 – som opvarmning på rengøringsdagen.

Den ekstraordinære generalforsamling skal stemme om de vedtægtsændringer, som blev vedtaget på den afholdte generalforsamling.

Skandinavien rund i kajak – foredrag

Foredrag d. 21. marts kl. 19 hos AOF/Trekanten, Aalborg øst – pris kr. 100

Skandinavien rundt i kajak 2011

Tilmelding her klik her!

Ved spørgsmål ring til 72 13 23 01

En inspirerende og autentisk fortælling, med storslåede billeder, hvor rejsen, og ikke målet, er det vigtigste.

Erik er fuldtidseventyrer, foredragsholder, forfatter og har en lang karriere i forsvaret, hovedsageligt i Jægerkorpset og Slædepatruljen Sirius.

Continue reading

Forårsrengøring 2018

Vi mødes Lørdag d. 24. marts kl. 9:00 til et veldækket morgenbord.rengøring
Og så skal roklubben have den helt store tur, så den fremstår fra sin bedste side, til standerhejsningen om søndagen.

Kom og giv en hånd med – og nyd det fortrinlige kammeratlige samvær.

Standerhejsning 2018

Aalborg Roklub byder medlemmer, familie, venner, annoncører og sponsorer velkommen til Roklubben (2)Standerhejsning 2018 – sæson nummer 132 – søndag, den 25. marts kl. 10.00.

Og naturligvis er roklubben efterfølgende vært i opholdsstuen ved den traditionelle buffet.

Vel mødt til en ny og spændende sæson.

Roskole 2018

Romotion er go’ motion

Roning er en af de få motionsformer, som kan dyrkes med stort udbytte af alle. I
tilgift får du nogle gode naturoplevelser og masser af frisk luft.

Er du en mand,  er du fyldt 18 år og har du lyst til at dyrke seriøst motion , så læs mere om roskole her

Du kan tilmelde dig roskolen ved at sende en mail til roskole@aalborgroklub.dk

Interesseret?

Så udfyld denne tilmelding