Kaninlangtur 2022

Halløj  Aalborg roer!

Så er det igen blevet tid til dette års kaninlangtur til Aabybro mejeri.

Derfor vil  instruktørerne gerne invitere alle roere i Aalborg Roklub til at deltage, så vores kaniner kan komme til at møde så mange som muligt samt have en hyggelig dag på tværs af hele roklubben.

Turen er planlagt til lørdag d. 13. august, hvor vi mødes kl. 8 og sætter bådhold samt pakker bådene.
Ved Ryå badlaug vil der være rundstykker og kaffe/te. Instruktørerne vil sørge for at købe rundstykker.

Fremme ved mejeriet indtages frokost så medbring madpakke og drikkevarer.

Da det er en kanintur vil turen muligvis tage længere tid og der vil blive holdt flere pauser undervejs.

Tilmelding foregår til:
Christoffer Ilsø Vinther
roning@civinther.dk

senest onsdag den 10. august.

Vi ses.

På vegne af instruktørkorpset
Christoffer.

Tall Ships Race 2022 – udsejlingen

Årets nok største arrangement i Aalborg er Tall Ships Race 2022.

Vi roklubber vil gerne være med til at sige farvel til alle skibene. Så som en del af afslutningen er der hermed en invitation til en rotur til Hesteskoen for at se alle skibenes udsejling fra havnen. Turen vil blive arrangeret med rohold på tværs af klubberne ADR, AR, Ægir og Nibe.

Det hele foregår søndag den 7. august, hvor vi mødes omklædte og roklare kl. 11:00 i Aalborg Roklub. Bådholdene vil blive sat på tværs af klubberne og bådene vil blive pakket med medbragte madpakker, te/kaffe og kage og så er der ellers afgang, som vi bliver klar til det.

Tag selv frokost med. Te/kaffe og kage er en del af arrangementet.

Aalborg Roklub fylder 136 år !

Vi fejrer klubbens 136 års fødselsdag med manér – lørdag, den 27. august 2022.

Hele 24 jubilarer skal fejres.

Sæt X i kalenderen.

Program for dagen:
09.00      Fælles morgenkaffe i opholdsstuen
10.00      Vi ror en tur på fjorden
11.00      Kanindåb  :-))
13.00      Fødselsdagsfrokost

Tilmelding skal ske via tilmeldingslisten på opslagstavlen i bådhallen – eller via en mail til formand@aalborgrolub.dk senest fredag, den 19. august.

Kontingentopkrævning 2022

Kontingent for 2022

Opkrævningen er nu sendt ud til at alle medlemmer pr. mail.
Kontingentopkrævningen foregår pr MobilePay til nr. 989037
eller ved bankoverførsel til regnr.: 7450 kontonr: 1106327

Husk at skrive en kommentar til indbetalingen.
“Kontingent: <dit navn>”

Betalingsfrist: 1. maj 2022

Modtog du ikke kontingentopkrævningen, eller er du i tvivl om størrelsen af dit kontingent, så kontakt straks formand Karsten Holt
formand@aalborgroklub.dk

Styrmandskursus 2022

Der afholdes korttursstyrmandskursus i roklubben søndag d. 21. august kl. 09.00-16.00

Programmet omfatter generel teori, ansvar og pligter samt søvejsregler med udgangspunkt i vores daglige farvand. Vi øver specielt anlæg ved slingers. Kurset er en forudsætning for at få styrmandsret (og scullerret) i klubben.

Krav for kunne deltage i korttursstyrmandskurset, er minium 1 års roerfaring i Aalborg Roklub.

Medbring regntøj og vadesko, som kan tåle at blive våde.

Tilmelding eller spørgsmål sker på e-mail til roning@civinther.dk
Sidste tilmeldingsfrist er onsdag d. 17. august.