DM i Aalborg 2022

Afholdelse af DM (Dansk Mesterskab) i en række idrætsgrene afholdes i Aalborg .
Dette gælder også roning !

I dagene 26. juni – 28. juni afholdes RO-mesterskaber i LDK (langdistancekaproning i inrigger), Coastalbåde og universitetsotter.

Vi skal bruges mange – rigtig mange – frivillige. Kontakt et bestyrelsesmedlem snarest – hvis du bidrage i dette spændende event med nogle timers indsats.

Bestyelsen

Idrætsmødet 2022

I samarbejde med Aalborg Dameroklub og Roklubben Ægir deltager vi i IDRÆTSMØDET 2022.

For vort vedkommende finder aktiviteterne sted fra fredag, den 24. juni til søndag den 26. juni. Vores base bliver aktivitetsområdet ved friluftsbadet.

Vi skal bruge mange frivillige til opgaven – så byd ind og kontakt et bestyrelsesmedlem, hvis du vil bidrage med et par timer.

Kontingentopkrævning 2022

Kontingent for 2022

Opkrævningen er nu sendt ud til at alle medlemmer pr. mail.
Kontingentopkrævningen foregår pr MobilePay til nr. 989037
eller ved bankoverførsel til regnr.: 7450 kontonr: 1106327

Husk at skrive en kommentar til indbetalingen.
“Kontingent: <dit navn>”

Betalingsfrist: 1. maj 2022

Modtog du ikke kontingentopkrævningen, eller er du i tvivl om størrelsen af dit kontingent, så kontakt straks formand Karsten Holt
formand@aalborgroklub.dk