Om os

Hvem er vi?

Universitetsroning Euroslide 2019

Universitetsroning Euroslide 2019

Vi er en samling af universitetsstuderende fra Aalborg Universitet og University College Nordjylland (UCN) der samles i hverdagene om morgenen og ror sammen.

Vi træner i kaproningsbåde om sommeren og om vinteren træner vi på ergometre (romaskiner). Hele året deltager vi i konkurrencer og alle kan være med – uanset niveau.

Formålet med Universitetsroning Aalborg er at opbygge et fællesrum hvor træning, studie og kammeratskab kombineres.

 

Hvad kan du få ud af at blive en del af Universitetsroning?

Her har du mulighed for at få et godt og stærkt fællesskab igennem din studietid og møde studerende fra andre studieretninger. Igennem træningen lærer du, at samarbejde mellem dine ro-kammerater er en essentiel nødvendighed for at kunne få en båd til at gå godt og at dine ro-kammerater er afhængig af dig.

Du får venner og minder for livet! Alt fra den daglige træning, træningslejre og til de mere internationale regattaer som du kan blive en del af.

Copenhagen Harbour Race 2019

Copenhagen Harbour Race 2019

 

Krav

Der er intet krav om at have særligt kendskab til roning eller at man skal være en aktiv sportsudøver. Der er plads til alle – både nybegyndere og øvede. Hvis du ikke går på universitetet er der også plads til dig, hvor du vil deltage i den daglige træning på lige fod med alle andre.

 

Find os på Søsportsvej 8, 9000 Aalborg

Vi træner kl. 5:40-7:15ish i hverdagene fra mandag-fredag

Tag gerne en ven under armen og prøv hvad universitetsroning er for noget. Vi er klar til at tage imod dig/jer!

 

Vi ses!

Mød os også på Facebook og instagram hvor vi løbende lægger ting op